Varende modelboten bij Museumwerf Vreeswijk, Hemelvaartsdag

Geniet u eigenlijk stiekempjes ook, net als uw (klein)kinderen, zo van Madurodam? Bij Museumwerf Vreeswijk doen wij dit eigenlijk óók maar dan natuurlijk op scheepvaartgebied.

Op donderdag 26 mei -Hemelvaartsdag- kunt u bij de Museumwerf, met of zonder (klein)kinderen, uw hart ophalen. Dan kunt u van dichtbij genieten van een uitgebreide, indrukwekkende en natuurgetrouwe vloot miniatuurschepen.

De Varende Modelbouw Club ‘het Anker’ (VMBC ‘Het Anker’) houdt elke Hemelvaartsdag haar Werkschependag. Dan treffen modelbouwers van deze Nieuwegeinse club niet alleen elkaar maar ook leden van andere modelbouwverenigingen én hun schepen. Dit jaar vindt Werkschependag plaats op en rond het terrein van Museumwerf Vreeswijk.

Op maar liefst 20 kramen zal een variëteit aan schepen in verschillende schalen (meestal 1:50 / 1:75) worden uitgestald. Natuurlijk wordt er ook gevaren met een de scheepjes want de club heet niet voor niets Várende Modelbouw Club.

Tussen 10.00 uur en 17.00 uur bent u van harte welkom om mee te genieten van dit moois. De toegang is gratis. Uiteraard is ons Theehuys met het gezellige binnen- en buitenterras dan weer open voor een lekker drankje en/of hapje.

Het Anker

VMBC ‘Het Anker’ begon in 1982 met een klein groepje mensen en is intussen uitgegroeid tot een club van 70 leden en een aantal donateurs. De leden komen regelmatig bijeen en maken met elkaar hun hobby (het bouwen en varen met modelbouwschepen) tot een plezierig tijdverdrijf op clubavonden en bijeenkomsten langs de waterkant.

Kijk voor meer info op www.vmbchetanker.nl.

Who is jackgrondel

You need update your bio: Edit your profile

BACK