Vaartochten 50 jaar Nieuwegein (Openluchtmuseum Nieuwegein)

De vaartochten zijn een groot succes. Al meer dan 500 enthousiastelingen hebben de rondvaart door historisch Nieuwegein ervaren. Ook veel publiek van buiten Nieuwegein weet ons te vinden. En zo maken wij met trots Nieuwegein met al haar historie bekend. Maar we moeten echt plannen want door het enthousiasme loopt het storm. Ook al voor augustus en september.

Reservering is alleen nog mogelijk vanaf 1 augustus en ja…….. hier zijn dan wel minimale kosten aan verbonden. Kinderen t/m 12 jaar en volwassenen vanaf 80 jaar gratis. van 13 t/m 17 jaar € 4,– p.p. en vanaf 18 jaar € 7,50 p.p. Maar draagt u een T-Shirt Nieuwegein 50 jaar, dan mag u ook gratis meevaren. Dit geld alleen voor de woensdag, zaterdag en zondag afvaart 13:00 uur Museumwerf. Tarieven rondvaart voor groepen buiten deze genoemde dagen, is tevens een starttarief van € 40,– voor het eerste uur voor schip en schipper en ieder volgend uur € 22,50!

Reserveren kunt u vanaf 1 augustus op werkdagen tussen 10:00 – 12:00 uur en 14:00 – 16:00 uur naar 06 38 01 75 92.

Veel plezier namens Team Museumwerf Vreeswijk

Who is jackgrondel

You need update your bio: Edit your profile