Gluren bij de Buren

Museumwerf Vreeswijk en de Museumhaven Vreeswijk doen mee met editie 2020 van ‘Gluren bij de Buren‘  bij de Museumwerf en de Museumhaven Vreeswijk! Het Brederode Kwartet treedt op in ons gezellige Theehuys. De Utregticana band Van Piekeren is te zien én te beluisteren in het prachtige historische binnenvaartschip Buiten Verwachting. De toegang is gratis.

Brederode Kwartet

Het Brederode Kwartet is een nieuw strijkkwartet waar de liefde voor muziek en het plezier van samenspelen voorop staan. Filmmuziek, tango’s, klassieke muziek of een wals? Ze staan allemaal op het programma. Het Brederode Kwartet laat, in samenwerking met sopraan Lisa Defeyter, zien hoe mooi, swingend en vooral afwisselend muziek kan zijn!

Samenstelling:
Marcel van Schaik – Viool 1
Roland Reumkens – Viool 2
Jolanta Louwerse-Kwiatkowska – Altviool
Meike Jongejan – Cello
Optredens om 13:30, 15:00 en 16:30 uur in het Theehuys op de Museumwerf

Van Piekeren

Voor muziek en vermaak kunt u terecht bij de Utregticana band Van Piekeren. Van Piekeren laat zich het best omschrijven als melodische, akoestische theaterpop met steekwoorden als cabaret, huilen, lachen, theater, zingen en zwaaien. Geniet van goudeerlijke bezielde Nederlandse luisterliedjes in het verrassend, knus-ingerichte woonruim van motorschip Buiten Verwachting van Wessel en Yvonne.

Samenstelling:
Jan van Piekeren (oprichter) – zang
Johan Fransen – gitaar & zang
Optredens om 12:45, 14:15 en 15:45 uur
Locatie: Luxe-motor Buiten Verwachting, Prins Hendriklaan 10a

Luxe-motor Buiten Verwachting in Museumhaven Vreeswijk