Covid maatregelen wijzigen aantal bezoekers per rondleiding woon-/atelierschip de Zwerver

Rondleidingen

Per rondleiding kunnen maximaal 10 personen deelnemen.

Rondleidingen met een gids zijn gepland op zaterdag 13 en zondag 14 november om 14.15 uur, 15.15 uur en om 16.15 uur. Op vertoon van het toegangsbewijs van de Museumwerf kunt u deelnemen.

Let op: Bij de Museumwerf houden we ons uiteraard aan de covid-maatregelen. Laat dus uw geldige QR-code controleren bij de entree van de Museumwerf. Het atelierschip is alleen toegankelijk tijdens de rondleidingen. Per rondleiding kunnen maximaal 10 personen deelnemen. Reserveren is niet mogelijk. Wegens het kwetsbare interieur zijn naaldhakken niet toegestaan. Voor jonge kinderen is de rondleiding helaas minder geschikt.

Who is jackgrondel

You need update your bio: Edit your profile